2016. ápr 10.

Nyári bűvésztábor Luival!

írta: Lui Bűvész
Nyári bűvésztábor Luival!

Bűvésznövendékek, varázslójelöltek figyelem!
Itt a remek alkalom, hogy nyáron személyesen Luitól, a gyerekek kedvenc bűvészétől lessétek el a mágia csínját-bínját, és tanuljátok meg a legjobb trükköket!

lui.jpg

2 napos nyári bűvészképzőre invitállak most Téged,ha elmúltál 10 éves, de még nem vagy 15 éves.

„Találkozz személyesen Luival, a tévéből ismert bűvésszel, és lesd el tőle a bűvészet alapjait!” – lehetne a tábor szlogenje, de ez túl hosszú:)
Inkább elmesélem röviden, miről is fog szólni ez a nyári Bűvésztábor.

Extravagáns fogadtatás az igazi hősöknek

A 2 napos bűvésztábor csupa móka és kacagás lesz, de azért nem hiányzik belőle a kemény munka sem; rengeteget fogunk tanulni, gyakorolni, és biztos vagyok benne, hogy a gyerekek nagyon sokat fognak fejlődni. Aki ezt kibírja, igazi hős: ezért a tábor a Hősök terén kezdődik, ahol az első nap reggelén egy limuzin (!) várja az ifjú tanoncokat.

limo.PNG

Ez a limuzin fogja elhozni a bűvésznövendékeket a 17. kerületi Kalandpark Játszóházba, ami 2 napig az otthonunk, iskolánk, munkahelyünk, műhelyünk, próbatermünk lesz egyszerre.
A tábor „bentlakós”, tehát itt is alszunk, de a szülőknek nincs oka az aggodalomra: a résztvevők 2 napon át teljes ellátást kapnak, ételre, italra, szállásra nem lesz gondjuk.

A Kalandpark 3 termében 3 bűvész (Lui mellett 2 segédtanár) 3 témában fogja képezni az ifjú tanoncokat: az egyik teremben a gondolatolvasás rejtelmeiben fogunk elmélyedni, a másik teremben a Mikrómágia avagy a társasági bűvészkedés kap főszerepet, a harmadik terem pedig a színpadi bűvészkedésé. Minden gyereknek lehetősége lesz mindhárom teremben kipróbálnia magát, mindhárom témában kitanulni a bűvészet mesterségének alapjait.

Éjszakai varázslat

És hogy mi fog történni éjszakánként?
Ha ezt a szülők kérdezik, akkor természetesen már 8-kor aludni tér mindenki a Kalandpark Játszóház hálótermeiben;)
De mivel egy pizsamás buli sem buli igazán, ha nem maradunk fent sokáig, ezért éjszaka a nagyszabású bűvész show kapja a főszerepet: híres előadásokat nézünk meg felvételről, hogy a legnagyobbaktól lessük el a közönség elkápráztatásának titkát.

A szülők megnyugtatására közlöm, hogy azért alvás is lesz:)

A 2 napos, 1 éjszakás bűvészképzés végén pedig természetesen újra limuzinba ülünk, és mint a sztárok, úgy hajtunk a Hősök terére, ahol a szülők már várni fogják gyermekeiket. Kicsi, bűvésztanoncokat hozunk el az első napon, és képzett illuzionistákat viszünk vissza a második nap végén, akik minden családi, baráti, iskolai rendezvényen el fogják kápráztatni a nagyérdeműt.

A különleges táborra csak a leggyorsabbak juthatnak be, hiszen korlátozott számban tudjuk fogadni a jelentkezéseteket!

Tudj meg többet a táborról és jelentkezz itt! 

Szólj hozzá